fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.

Husfärg

Konsten att välja rätt husfärg

SVERIGES MEST BEPRÖVADE husFÄRG

Är det dags att måla huset eller någon annan byggnad? Då kan vi hjälpa dig hitta rätt färg!

Falu Rödfärg är Sveriges mest beprövade husfärg, känd för den klassiska röda kulören som satt färg på ett helt land. Färgen har dessutom anor från 1500-talet. Vår ursprungliga husfärg har utvecklats med nya kulörer och idag finns Falu Rödfärg Original som röd, ljusröd, grå och svart. Den finns dessutom både som handstrykningsfärg och som sprutfärg.

Du kan använda husfärg från Falu Rödfärg om fasaden du ska måla är omålad och av obehandlat trä eller om fasaden är målad med slamfärg sedan tidigare.

Ett hus målat med fasadfärg / husfärg från Falu Rödfärg.

Färg som andas

Öppet skikt som låter träet andas = minskad risk för röta

Lättarbetad

Enkelt förarbete och lätt att förnya och underhålla

Livslängd

Bra kulörbeständighet och goda resultat vid fuktbalans-tester

FALU RÖDFÄRG - SVERIGES MEST ÄLSKADE HUSFÄRG!

Utöver husfärgen Falu Rödfärg Original har vi även Falu Rödfärg Knut&Foder, ett färgsystem för snickeridetaljer med ett brett utbud av kulörer. Kulörerna har historiska kopplingar till rödfärgen och samma vackra matta yta som husfärgen Original. Vi erbjuder även ett sortiment med högkvalitativa och anpassade tillbehör. Du kan, med andra ord, måla hela ditt hus Falu Rödfärg!

Vi har återförsäljare över hela Sverige!

Att måla om sitt hus är en investering, inte minst i arbetstid. Då vill du naturligtvis att resultatet ska motsvara dina förväntningar, och hålla i många, många år. Vill du komplettera ditt färgköp med kunniga tips och målningsråd, föreslår vi att du köper Falu Rödfärg hos en färgfackhandlare.