fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.
Få hjälp med målningen

Premium Partners - Ett tryggt val

Vill du ha professionell hjälp med målningen? Kanske har du en väldigt stor byggnad som behöver målas – eller så vill du helt enkelt bara lägga din tid på annat än målning. Oavsett anledning eller objekt har vi Premium Partners att rekommendera.

Vad är en Premium Partner?

Falu Rödfärg är ett levande kulturarv, och det är viktigt för oss att färgen hanteras och behandlas med den respekt den förtjänar. Att vara en Premium Partner till Falu Rödfärg innebär att måleriföretaget har genomgått vår egen utbildning. Det innebär också att målarna enbart arbetar med äkta Falu Rödfärg som slamfärg. Våra Premium Partners är helt enkelt måleriföretag som vi själva har kvalitetssäkrat – och därmed med trygghet kan rekommendera till kunder som vill ha hjälp med målningen.

Det finns många fördelar med att anlita en av våra Premium Partners, bland annat:

  • Utbildade och kvalitetssäkrade av oss – Vi väljer Premium Partners med omsorg, med kvalitet som främsta fokus.
  • Garanterat Falu Rödfärg – Våra Premium Partners arbetar bara med Falu Rödfärg, ingen annan slamfärg. Du får alltså garanterat en färg som innehåller det unika pigmentet från Falu Gruva.
  • Mer tid till annat – Att anlita hjälp är att frigöra tid för dig själv. Tid du istället kan lägga på annat roligt du vill hinna med under sommarhalvåret och på semestern.
  • Professionellt resultat – Falu Rödfärg är förvisso en lättarbetad och tacksam färg, men med en professionell målare säkerställer du ett så lyckat och hållbart resultat som möjligt.
  • Det går snabbt – När man väl insett att huset behöver målas om, vill man att det ska ske snabbt – och det gör det med våra Premium Partners.
Falu Rödfärg Premium Partners Sprutfärgsmålare.

Vilken typ av målare behöver du?

För små till stora målningsprojekt över hela Sverige

Vår Premium Partner Sandå är en rikstäckande helhetsleverantör som erbjuder professionell målninghjälp till både privatpersoner och företag. De kan hjälpa till med målning av allt från den lilla lekstugan till det nya bostadsområdet.

För ekonomibyggnader och andra större objekt

Sprutfärgsmålning är en oerhört effektiv metod för målning av stora ytor, därför passar Premium Partners Sprutfärgsmålare perfekt för målning av exempelvis ekonomibyggnader, lador eller andra stora byggnader.

För beställning av målad panel och andra trävaror

För hustillverkare, sågverk, byggfackhandel eller privatpersoner som är i behov av målad panel eller andra trävaror, finns våra Premium Partner Industrimålare.