fbpx

Inspiration

Låt dig inspireras av Falu Rödfärgs många nyanser och skepnader.
Här hittar du bilder, reportage, artiklar och berättelser från Sveriges alla Falu Rödfärgmålade hörn.

På #falurödfärg delar Instagram-användare massor av bilder på allt från sina målningsprojekt, på sina och andras hus, till bilder på djur som gnuggat sig mot faluröda väggar och mycket mer. För att visa vår uppskattning för alla de fantastiska bilderna som delas där har vi sedan februari 2018 utsett Månadens bild. Vinnarbilden har delats i våra sociala kanaler och varje månad skickar vi ett litet tack till vinnaren. Här samlar vi alla härliga vinnarbilder – kanske kan en av dina bilder hamna här i framtiden?

Vill du också ha chansen att vinna?

Glöm inte att tagga dina bilder med #falurödfärg ❣️

April 2023

Vinnaren av Månadens Bild för april är Evelina @detlillatorpetikorpemala 🌟 Att förbereda sig inför sommaren är en viktig tid på torpet, och Evelina har valt att måla pallkragar som en del av förberedelserna. Detta är ett kreativt sätt att göra trädgårdsarbetet både roligt och vackert. Men det som verkligen fångar våra hjärtan är den händiga lilla hjälpredan på bilden 🥰🌼

Bildinspiration

Ett hem är mer än bara en fastighet – det är en plats där minnen skapas och livet upplevs. Genom vårt initiativ Stories från Sverige vill vi utforska de berättelser och upplevelser som kommer med ett hem målat med Falu Rödfärg – och hur det formar livet för de som bor där.

Med Rödfärgspriset hyllar vi det spektakulära mötet mellan traditionell slamfärg och modern arkitektur. Se alla vinnarobjekt sedan starten 2002.

Den röda stugan är sinnebilden för den svenska idyllen och är lika mycket en plats som en tid där vi får möjlighet att vara oss själva och att möta varandra. Det är människorna som fyller hemmen med värme, med trygghet och med gemenskap.

Artiklar och guider

Högupplösta pressbilder och annat bildmaterial för nedladdning.