fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.

FÖR STORA YTOR

Falu Rödfärg Stålpiassava är en stabil borste med en generös bredd på 300 mm. Gjord för att effektivt borsta bort gamla färgrester på stora ytor som exempelvis ekonomibyggnader.

OPTIMERA FÖRARBETET

Ett bra förarbete lägger grunden för ett lyckat resultat och det är av största vikt att få bort så mycket som möjligt av gammal färg och eventuell gråved innan du målar med ny färg. Falu Rödfärgs borstar är anpassade för borstning av fasader tidigare målade med Falu Rödfärg eller annan slamfärg – och hjälper dig därmed att optimera förarbetet.

EFFEKTIV OCH SKONSAM

Alla våra borstar har rostfri borst av högsta kvalitet och en noga utvald styvhet, skonsam mot träpanelernas fiber, men ändå starka nog att effektivt få bort gammal färg. Vissa borstar på marknaden är antingen för hårda eller för mjuka. Falu Rödfärgs stålborstar gör det lätt att få bort gamla färgrester utan att riva upp träfibrer.

Borstar & penslar

Falu Rödfärg Stålpiassava 300 mm

En 300 mm bred borste i rostfritt stål.

309 kr

Fördelar med våra borstar

Att förbereda målningen är lika enkelt som själva målningen med Falu Rödfärg Original. Falu Rödfärgs tvättborste och stållevang är anpassade för att optimera förarbetet med borttagning av gammal färg utan att skada träfibrerna. Andra motsvarande verktyg kan vara för mjuka eller för hårda för ett perfekt resultat.

Noga avvägd styvhet i borsten

Rostfri borst för högsta kvalitet

Skonsam för träets fibrer

Relaterade produkter