fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.
Om Falu Rödfärg

Samarbeten och initiativ

Våra kärnvärden ska genomsyra allt vi gör, därför är det med stor omsorg och eftertanke vi väljer våra samarbeten och initiativ. Här kan du läsa mer om dem.

Få hjälp med målningen

Premium Partners

Våra Premium Partners är måleriföretag som har utbildats och kvalitetssäkrats av oss. Ett tryggt val för dig som vill ha professionell målningshjälp med allt från den lilla lekstugan till den stora ladan.

Rödfärgspriset är arkitektpriset som belönar nyskapande, modern arkitektur där Falu Rödfärg eller annan slamfärg har en framträdande roll för helheten.

Sedan 2021 är vi stolt samarbetspartner till Vasaloppet och värd för Öppet Spår. Här kan du läsa om våra olika aktiveringar i Vasaloppsarenan.

I samband med Vasaloppets 100-årsjubileum anordnade vi ett eget Ski Team.

Falu Rödfärg Ski Team är skidlaget för folket, där gemenskap och glädje går före elitsatsning. 

Våra designprodukter är resultatet av formgivaren Mia Svalänges tolkning av Falu Rödfärg. Läs mer om tankarna bakom mönstret i Falu Rödfärg Filt och Falu Rödfärg Sittunderlag.

Dalarnas Byggnadsvårdspris uppmuntrar goda insatser för bevarande av lokalt byggnadsskick och kunskap inom äldre hantverkstekniker samt nyskapande på traditionell grund i Dalarna.

Sedan 2021 är vi samarbetspartner till det härliga eventet Segersjödagarna. I slutet av augusti varje år kan ni möta oss i vår monter vid Segersjö Herrgård utanför Örebro.