Falu Rödfärg

Ski Team

Vasaloppet på vårt sätt

FULLSATT FÖR 2023

Bli en del av Sveriges folkligaste Ski Team!

Efter ett fantastiskt premiärår återupptar vi succén med Falu Rödfärg Ski Team inför Vasaloppets vintervecka 2023. I år hälsar vi både gamla och nya medlemmar välkomna till teamet med de skyhöga ambitionerna – om att vara det folkligaste och härligaste Ski Teamet i Vasaloppsarenan. Gemenskap och värme är ledorden. Resultat lägger vi ingen vidare vikt vid, även om vi självklart välkomnar dig som tänker ge järnet också. För dig finns dessutom möjligheten att vässa dina skills och delta i vårt träningsläger med Vasaloppscoachen Rikard Tynell.

100 nya platser

Vi erbjuder alla tidigare Falu Rödfärg Ski Team-medlemmar förnyat medlemskap i teamet inför Öppet spår 2023. Utöver dessa platser öppnar vi även upp för att 100 nya medlemmar ska kunna ansluta sig till gemenskapen.

Nya medlemmar

Medlemsavgiften inkluderar en startplats i Öppet spår och ett uppsättning snygga och kvalitativa skidkläder: jacka, byxor, mössa och tubhalsduk. Det totala värdet av vårt team-paket är cirka 2 800 kr – medan medlemsavgiften stannar på 1 000 kr. Det är med andra ord ett väldigt förmånligt erbjudande.

Detta är en öppen inbjudan med först-till-kvarn-princip. Förra året tog platserna slut på bara några timmar – skynda dig att säkra din plats!

Tidigare medlemmar

Tidigare medlemmar som har kvar sina Falu Rödfärg Ski Team-kläder kan välja att endast köpa startplatsen i Öppet spår till en avgift på 500 kr. Behöver man ändå komplettera med nya kläder kan man välja att lägga till det också, för en tillkommande avgift på 500 kr.

Information om beställning av kläder kommer i bekräftelsemejlet.

Öppet spår 26-27 februari

Du väljer själv vilken av dagarna du åker Öppet spår; söndag 26 februari eller måndag 27 februari. Vi är på plats vid vår station, belägen 13,5 km från Mora, och bjuder på falukorvsmackor, värmande dryck och en massa hejarop! Alla Vasaloppsåkare är vinnare och vid målområdet kan du föreviga din fantastiska bedrift i vår mäktiga vinnarstol.

Träna med eliten

Under hösten kommer vi att arrangera ett par träningstillfällen tillsammans med våra ambassadörer, Karl-Johan Westberg och Simon Andersson, på Lugnet i Falun. Mer info om detta kommer i våra digitala medlemsutskick!

Träningsläger med Rikard Tynell

För 45 av våra deltagare finns möjligheten att innan loppet delta i vårt träningsläger med Vasaloppscoachen Rikard Tynell. Lägret pågår 13-15 januari och inkluderar två nätter med helpension på fyrstjärniga Mora Hotell, härliga träningspass och andra trevligheter. Det du betalar är ett kraftigt rabatterat pris för fint boende och god mat på Mora Hotell. Madshus som är officiell leverantör av pjäxor och skidor till Vasaloppet är också partner till lägret och kommer att ha representanter på plats för att erbjuda testning av den senaste skidutrustningen.

Pris för enkelrum inklusive helpension på Mora Hotell: 2 800 kr (ordinarie pris ca 5 000 kr)
Pris för del i dubbelrum inklusive helpension på Mora Hotell: 2 300 kr (ordinarie pris ca 4 700 kr)

Falu Rödfärg Ski Team

Sveriges folkligaste ski team