Falu Rödfärg

Ski Team

Vasaloppet på vårt sätt

Fullbokat för 2022!

Bli en del av Sveriges folkligaste Ski Team!

Som stolt samarbetspartner till Vasaloppet, och värd för Öppet spår, vill vi självklart vara med och fira deras 100-årsjubileum på bästa sätt! Därför startar vi nu vårt eget Falu Rödfärg Ski Team. Och vi har höga ambitioner för vårt team! Men inga resultatmässiga ambitioner, utan bara ambitionen att vara det folkligaste och härligaste Ski Teamet i Vasaloppsarenan. Ett Ski Team för folket. Vi välkomnar givetvis människor som tänker ge järnet i arenan också, och för er finns dessutom möjligheten att vässa era skills och delta i vårt träningsläger med Vasaloppscoachen Rikard Tynell.

100 år – 100 platser

Eftersom det är Vasaloppets 100-årsjubileum föll det sig naturligt att vi skulle erbjuda just 100 platser i vårt Ski Team. Medlemsavgiften inkluderar startplats i Öppet spår och en uppsättning suveräna (och suveränt fina) skidkläder; jacka, byxor, mössa och tubhalsduk. Redan där är det totala värdet uppe i 2 800 kr, medan medlemsavgiften stannar på 1 000 kr. Det är med andra ord ett väldigt förmånligt erbjudande.

Information om beställning av kläder kommer i bekräftelsemejlet.

Öppet spår – 27-28 februari

Du väljer själv vilken av dagarna du åker Öppet spår; söndag 27 februari eller måndag 28 februari. Vi är på plats vid vår station, belägen 13,5 km från Mora, och bjuder på falukorvsmackor, värmande dryck och en massa hejarop! Alla Vasaloppsåkare är vinnare och vid målområdet kommer det även finnas en storslagen möjlighet att föreviga denna fantastiska bedrift.

Oj då! De 100 platserna i Falu Rödfärg Ski Team är nu fyllda. Vid eventuella avhopp kommer vi att utlysa dessa lediga platser på vår Facebookkanal – håll utkik där!

Träningsläger med Rikard Tynell

För 30 av våra 100 deltagare finns möjligheten att innan loppet delta i vårt träningsläger med Vasaloppscoachen Rikard Tynell. Lägret pågår 14-16 januari och inkluderar två nätter med helpension på fyrstjärniga Mora Hotell – beläget 100 meter från Vasaloppets målgång! Förutom lägerdagarna med härliga träningspass och andra trevligheter, ingår också två digitala coachsamtal och erbjudande på konditionstester hos Tynell Activity. Det du betalar är ett kraftigt rabatterat pris för fint boende och god mat på Mora Hotell. Madshus som är officiell leverantör av pjäxor och skidor till Vasaloppet är också partner till lägret och kommer att ha representanter på plats för att erbjuda testning av den senaste skidutrustningen.

Pris för enkelrum inklusive helpension på Mora Hotell: 2 000 kr (ordinarie pris ca 5 000 kr)
Pris för del i dubbelrum inklusive helpension på Mora Hotell: 1 700 kr (ordinarie pris ca 4 700 kr)

Träningslägret är nu fullbokat!

Falu Rödfärg Ski Team

Sveriges folkligaste ski team