fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.

Falu Rödfärg

Ski Team

Vasaloppet på vårt sätt

Fullsatt för 2024

Falu Rödfärg Ski Team

BLI EN DEL AV SVERIGES FOLKLIGASTE SKI TEAM!

Det har äntligen blivit dags att ännu en gång fylla vårt Falu Rödfärg Ski Team, denna gång inför Vasaloppets vintervecka 2024. Och precis som förra året hälsar vi både gamla och nya medlemmar välkomna till teamet med de skyhöga ambitionerna – om att vara det folkligaste och härligaste Ski Teamet i Vasaloppsarenan. Gemenskap och värme är ledorden. Resultat lägger vi ingen vidare vikt vid, även om vi självklart välkomnar dig som tänker ge järnet också. För dig finns dessutom möjligheten att vässa dina skills och delta i vårt träningsläger med Vasaloppscoachen Rikard Tynell.

100 nya platser

Vi erbjuder alla tidigare Falu Rödfärg Ski Team-medlemmar förnyat medlemskap i teamet inför Öppet spår 2024. Utöver dessa platser öppnar vi även upp för att 100 nya medlemmar ska kunna ansluta sig till gemenskapen.

Nya medlemmar

Medlemsavgiften inkluderar en startplats i Öppet Spår och en uppsättning snygga och kvalitativa skidkläder: jacka, byxor, mössa och tubhalsduk. Det totala värdet av vårt team-paket är cirka 3 000 kr – medan medlemsavgiften stannar på 1 000 kr. Det är med andra ord ett väldigt förmånligt erbjudande.

Detta är en öppen inbjudan med först-till-kvarn-princip. Förra året tog platserna slut på bara några timmar – skynda dig att säkra din plats!

Falu Rödfärg Ski Team är nu fullsatt för 2024

Tidigare medlemmar

Tidigare medlemmar som har kvar sina Falu Rödfärg Ski Team-kläder kan välja att endast köpa startplatsen i Öppet spår till en avgift på 500 kr. Behöver man ändå komplettera med nya kläder kan man välja att lägga till det också, för en tillkommande avgift på 500 kr.

Information om beställning av kläder kommer i bekräftelsemejlet. Kläderna produceras efter att alla medlemmar har beställt och beräknas levereras i december.

Öppet spår 25-26 februari

Du väljer själv vilken av dagarna du åker Öppet spår; söndag 25 februari eller måndag 26 februari. Vi är på plats vid vår station, belägen 13,5 km från Mora, och bjuder på falukorvsmackor, värmande dryck och en massa hejarop! Alla Vasaloppsåkare är vinnare och vid målområdet kan du föreviga din fantastiska bedrift i vår mäktiga vinnarstol.

Träna med eliten

Under hösten kommer vi att arrangera fyra kostnadsfria träningstillfällen tillsammans med våra ambassadörer, Karl-Johan Westberg och Simon Andersson, på Lugnet i Falun. Alla medlemmar i Falu Rödfärg Ski Team är välkomna! 

10/9 kl: 10 – Rullskidor teknik + intervaller för de som vill

30/9 kl: 10 – Stavgång intervaller i mördarbacken 

28/10 kl: 10 – Distanspass löpning 

4 /12 kl: 18 – Skidor på snö 

Spåravgifter betalas av deltagaren.

Träningsläger med Rikard Tynell

För 45 av våra deltagare finns möjligheten att innan loppet delta i vårt träningsläger med Vasaloppscoachen Rikard Tynell. Lägret pågår 12-14 januari och inkluderar två nätter med helpension på fyrstjärniga Mora Hotell, härliga träningspass och andra trevligheter. Det du betalar är ett kraftigt rabatterat pris för fint boende och god mat på Mora Hotell. Madshus som är officiell leverantör av pjäxor och skidor till Vasaloppet är också partner till lägret och kommer att ha representanter på plats för att erbjuda testning av den senaste skidutrustningen.

Pris för enkelrum inklusive helpension på Mora Hotell:
3 000 kr (ordinarie pris ca 6 000 kr)

Pris för del i dubbelrum inklusive helpension på Mora Hotell:
2 800 kr (ordinarie pris ca 5 600 kr)

Falu Rödfärg Ski Team

Sveriges folkligaste ski team