fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.

Nu skyddar och bevarar vi även dina händer

Falu Rödfärg arbetshandske är en mångsidig och slittålig arbetshandske för olika typer av arbeten hemma runt huset, på gården och i trädgården. Ett enda par handskar att använda till de flesta manuella arbeten där händerna behöver skyddas. Handflatan är försedd med slitstarkt getskinn som ger ett bra grepp och en smidig känsla. Handryggen är tillverkad i tåligt denimstretchtyg, med extra förstärkning på knogar och fingrar. Handsken är även försedd med en säkerhetskrage tillverkad i spaltläder av nöt.

Hand i hand med Hestra

När vi ska komplettera vårt sortiment vill vi göra det med produkter av högsta kvalitet. Produkter som håller och behåller sin funktion över tid, och som ska kunna gå från generation till generation. Sedan 1936 har det svenska varumärket Hestra designat och tillverkat handskar av just den kvaliteten. Ett familjeföretag med god kontroll över produktionskedjan, där all design- och produktutveckling sker på den lilla småländska orten Hestra. Det är därför med stor glädje vi nu lanserar Falu Rödfärg arbetshandske, framtagen i samarbete med Hestra JOB.
I över 250 år har Falu Rödfärg skyddat och bevarat träet till våra svenska hus, nu har vi också möjligheten att skydda och bevara dina händer.

CE-märkt i kategori 2
Standarder: EN21420 och EN388
Test-resultat på EN388: 2122X

I samarbete med Hestra JOB

Falu Rödfärg Arbetshandske

Traditionell och slitstark arbetshandske för multi-användning.

Tillgängliga alternativ

Storlek 89 999 kr
Storlek 99 999 kr
Storlek 109 999 kr
Storlek 119 999 kr
Falu Rödfärg Arbetshandske kommer att finnas tillgänglig för köp i webbshoppen från april 2024, men kommer också att finnas hos en stor del av våra återförsäljare runt om i landet.

Filer och dokument