fbpx

EFFEKTIV OCH SMIDIG 

Fasadpenselns 120 mm breda borst passar smidigt för att komma ner mellan lockbrädorna. Borsten är lite kortare och styvare för bättre påläggning av färgen och högre täckförmåga, vilket gör att du sparar tid. Borsten är blandning av natur- och syntetborst som gör att penseln håller och släpper färgen på ett bra sätt. Under penseln sitter en smidig krok för att enkelt kunna sätta den på kanten till hinken.

ANPASSAD FÖR MÅLNING MED FALU RÖDFÄRG

Alla våra penslar är gjorda i yttersta kvalitet och perfekt anpassade för målning med Falu Rödfärg eller andra motsvarande kopior. De är slitstarka, lätta att rengöra och finns i fyra olika utföranden för olika behov.

PENSELN TILL ETT PERFEKT RESULTAT

Falu Rödfärg är lätt att stryka och är en väldigt tacksam färg att arbeta med. Med Falu Rödfärgs penslar blir jobbet ännu enklare och med högre precision. Det är borstarnas material, täthet, form och storlek som är optimerade för slamfärgen och därmed nyckeln – eller snarare penseln – till ett perfekt resultat.

Borstar & penslar

Falu Rödfärg Fasadpensel 120 mm

En fasadpensel med lite styvare borst för effektiv påläggning av färg.

259 kr

Fördelar med våra penslar

Att förbereda och måla med Falu Rödfärg Original är mycket enkelt, jämfört andra färgsystem, och den nymålade ytan får snabbt tillbaka den unika och vackra matta lyster som bara Falu Rödfärg ger. Med Falu Rödfärgs penslar blir jobbet ännu enklare med högre precision. Det är borstarnas material, täthet, form och storlek som är optimerade för slamfärgen och nyckeln till ett perfekt resultat.

Styv borst som jobbar in färgen

Blandborst som ger tunna lager

Anpassade för målning med Falu Rödfärg

Relaterade produkter