fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.
Samarbeten & initiativ

Vasaloppet

Sedan 2021 är vi stolt samarbetspartner till Vasaloppet och värd för Öppet Spår. 
Ett samarbete som redan från början känts lika självklart som naturligt.

”Vasaloppet står för trygghet och tradition, men också i hög grad utveckling och att våga utmanas, precis som Falu Rödfärg. De som uppskattar oss och det vi står för, gillar också det Vasaloppet står för.”

Falu Rödfärg Ski Team på träningsläger inför Vasaloppet 2023.

Falu Rödfärg Ski Team

Inför Vasaloppets vintervecka 2022 startade vi Falu Rödfärg Ski Team. Ett team med ambitionen att bli det folkligaste och härligaste Ski Teamet i Vasaloppsarenan. Med gemenskap och värme som ledord, sätter vi färg på Öppet Spår tillsammans med ett hundratal härliga medlemmar från norr till söder.

Aktiviteter

Vi vill bidra till Vasaloppsupplevelsen för alla åkare och alla andra som på något sätt deltar i denna fantastiska folkfest. Och vårt engagemang i och runt Vasaloppsarenan tar sig många olika former.

Vinnarstolen

Alla som deltar i Vasaloppet är vinnare – det tycker i alla fall vi på Falu Rödfärg. Därför har vi låtit upprätta en pampig vinnarstol i Vasaloppets målområde. Stolen är inspirerad av Anders Zorns karmstol och är målad med Falu Rödfärg Original Röd. En plats för att pusta ut och njuta av sin prestation – och för att föreviga ögonblicket med foton.

Ny kontroll i skogarna innan Hemus

I Seljakorstet 5 km från målet i Mora kan alla Vasaloppsåkare få sig en välbehövlig paus inför sluttampen av loppet. Vid vår populära kontroll bjuder vi på falukorvsmackor, värmande dryck, omtanke och massor av pepp. Välkommen dit!