fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.

Vad kostar Falu Rödfärg?

Vad kostar Falu Rödfärg?

Hur mycket det kostar att måla ditt hus med Falu Rödfärg beror naturligtvis på hur stort huset är och hur mycket färg du behöver. Det beror också på vilken av våra färgtyper du väljer och hur många strykningar som krävs för ett jämnt och fint resultat. Priset per burk kan också variera mellan olika återförsäljare.

 

Vad kostar Falu Rödfärg Original?

Vårt rekommenderade pris för Falu Rödfärg Original skiljer sig beroende på kulör. För Falu Rödfärg Original Röd är vårt rekommenderade pris 479 kronor för 5-litersburkarna och 699 kronor för 10-litersburkarna. För Falu Rödfärg Original Ljusröd, Svart och Grå är vårt rekommenderade pris 579 kronor för 5-litersburkarna och 899 kronor för 10-litersburkarna.

Men priserna kan också variera mellan olika återförsäljare.

 

Prisexempel – normalstor villa

En liter Falu Rödfärg Original har en täckförmåga på 3 m2, vilket betyder att en 10-litersburk räcker till att måla 30 m2. För en mindre stuga på drygt 60 kvadratmeter skulle det alltså kunna räcka med endast två 10-litersburkar för att måla hela stugan.

För en normalstor villa på 150 kvadratmeter innebär detta att du behöver fem stycken 10-litersburkar för att måla hela huset med en strykning (vilket normalt räcker vid ommålning). Beroende på vilken kulör du väljer blir priset för färgen totalt mellan 3 495 kronor och 4 495 kronor. Sedan tillkommer förstås kostnader för tillbehör. 

 

Vad kostar Falu Rödfärg Träfasad?

För Falu Rödfärg Träfasad gäller samma rekommenderade priser för samtliga nio kulörer, det vill säga 2199 kronor för 10-litersburkarna, 1429 kronor för 5-litersburkarna och 349 kronor för 1-litersburkarna.

 

Vad kostar Falu Rödfärg Knut&Foder?

Även när det gäller Falu Rödfärg Knut&Foder är vårt rekommenderade pris samma för samtliga nio kulörer: 899 kronor för 3-litersburkarna och 399 kronor för 1-litersburkarna. 

Det kan vara en god idé att jämföra priser hos olika leverantörer och butiker för att hitta bästa priset på Falu Rödfärg.

Relaterade produkter