fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.

Nu släpps platserna till Falu Rödfärg Ski Team – inför Vasaloppet 2024

Falu Rödfärg Ski Team släpper 100 nya platser.

Det har återigen blivit dags för Falu Rödfärg att släppa de eftertraktade platserna till sitt eget Ski Team. Även denna gång får 100 nya medlemmar chansen att ansluta sig till gemenskapen, tillsammans med deltagare från tidigare år.

Sedan 2021 har Falu Rödfärg varit samarbetspartner till Vasaloppet och värd för Öppet spår. Förutom diverse aktiveringar i arenan, har Falu Rödfärg även etablerat ett eget Ski Team. För tredje året i rad har det nu blivit dags att släppa platserna till teamet, och utöver 100 nya platser erbjuder Falu Rödfärg också tidigare medlemmar att åter ta plats i truppen.

 

Eftertraktade platser

En plats i Falu Rödfärg Ski Team inkluderar startplats i Öppet spår och en uppsättning Falu Rödfärg-skidkläder, allt till ett mycket förmånligt pris. Platserna brukar gå åt fort, och hos Falu Rödfärg gläds man åt den nya traditionen som slagit rot.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att få träffa både nya och gamla medlemmar i vårt Ski Team. Tredje året nu, det börjar kännas som en tradition, som en självklar del av vintersäsongen, säger Martin Haglind, försäljningschef på Falu Rödfärg.

 

Gemenskap och värme

”Sveriges folkligaste Ski Team” – med den devisen vill Falu Rödfärg understryka att gemenskap och glädje går först, och att prestation och resultat får stå åt sidan.

Gemenskap, värme och glädje är teamets ledord. Vi har medlemmar som verkligen ger järnet också, och det är roligt, men i vårt team har vi inga krav på resultat. Det är prestation nog att ta sig igenom loppet, oavsett hur snabbt det går. Vi vill att alla våra medlemmar ska få njuta av den fantastiska upplevelse som Vasaloppet är, säger Martin Haglind.

För att ta en plats i Falu Rödfärg Ski Team 2024, anmäl dig på www.falurodfarg.com/ski-team

Följ Falu Rödfärgs sociala medier för att ta del av uppladdning och inspiration inför loppet och uppdateringar på plats under Öppet spår.