fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.

Nu gör vi det rikstäckande måleriföretaget Sandå till Premium Partner

Målare från Sandå Sverige.

Vi vill hjälpa våra kunder att få mer av det dyrbaraste de har: tid. Därför har vi inlett ett stort samarbete med det rikstäckande måleriföretaget Sandå – för alla som vill få professionell hjälp med målningen. Vi och Sandå har länge delat kärleken till färg och hantverk – nu delar vi också arbetet med att vårda ett svenskt kulturarv. 

Med konceptet Premium Partner har vi på Falu Rödfärg sedan några år tillbaka samarbetat med utvalda aktörer inom industri- och sprutfärgsmålning. Att vara en Premium Partner innebär bland annat att målerifirman har genomgått vår egen utbildning. Vi ser detta som ett sätt att kvalitetssäkra och med trygghet kunna rekommendera firmor till kunder som önskar hjälp med målningen.

Förutom målning av större objekt som industri- och ekonomibyggnader, vill många människor även ha hjälp med målning av exempelvis villan, stugan eller garaget. Därför ville vi addera en Premium Partner som i större utsträckning kan erbjuda det. Sandå är en helhetsleverantör som erbjuder professionell målningshjälp till såväl privatpersoner som företag och arkitektkontor, och kan hjälpa till med målning av allt från den lilla lekstugan till det nya bostadsområdet.

 

RIKSTÄCKANDE KVALITET

Att Sandå också har sitt ursprung i Dalarna är en bonus, men det som har varit avgörande i det här beslutet är att Sandå står för hög kvalitet. Att de är rikstäckande vägde också tungt, eftersom vi vill att människor i hela landet ska kunna få kvalitativ hjälp med målningen.

Läs mer och hitta ditt närmaste Sandåkontor här!