fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.

Falu Rödfärg + Landshypotek Bank = sant

I sommar åker Falu Rödfärg och Landshypotek Bank tillsammans ut på turné i Sommarsverige!

Med start den 16 juni går det att besöka den faluröda stugan med omringande trädgård vid bygg- och måleributiker för att dela sina husplaner och få tips på vägen.

Vi är två olika företag med varsin lång historia i ryggen men med en gemensam vision om att bevara det svenska kulturarvet och värna den genuina svenska landsbygden. Tillsammans skapar vi en unik möjlighet för många människor att förverkliga de drömmar de har om sitt boende.

Vi på Falu Rödfärg har i över 250 år satt färg på svenska hus och stugor, ladugårdar och moderna villor. Man kan säga att vi har satt färg på en hel nation och givit den en visuell identitet. När någon nämner Falu Rödfärg tänker de flesta på de röda stugorna med vita knutar, gröna ängar, de rapsgula fälten och mörkröda ladugårdar i öppna landskap.

Även Landhypotek Bank har en lång historia av att vara en del av den svenska landsbygden. I över 180 år har de värnat om utvecklingen av Sveriges landsbygd, att ge människor förutsättningar att leva ett rikt liv genom att finansiera hundratusentals satsningar på öppna landskap, välskötta skogar och lokalproducerad mat. För jord- och skogsbrukare och för husägare.

Tillsammans vill vi beskriva den här visionen, den som bottnar i våra respektive historier och som förenar oss i synen på den fortsatta utvecklingen av svensk landsbygd och vårdandet av det vi ser som ett viktigt svenskt kulturarv.

Kom och träffa oss, låt oss visa och berätta! Och låt oss bjuda på en kopp kaffe och en bulle.

Vi ses vid den röda stugan i sommar!

Hit kommer turnén:
16-jun: Simrishamn – XL Bygg
17-jun: Helsingborg – Hornbach
30-jun: Uppsala – Beijer Bygg
01-jul: Västerås – Happy Homes
07-jul: Västervik – Woody
08-jul: Vimmerby – Woody
14-jul: Nyköping – Woody
15-jul: Jönköping – Nordsjö
21-jul: Vagnhärad – Woody
22-jul: Karlskrona – Colorama
28-jul: Sundsvall – Colorama
29-jul: Östersund – XL Bygg
04-aug: Arvika – Colorama
05-aug: Karlstad – Nordsjö