fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.
Stories från Sverige

Stories från Elisabet

Mitt i de småländska skogarna finner man det pittoreska faluröda torpet "Lillebo". Här engagerar sig hela familjen i gemensamma projekt med målning, reparationer och diverse sysslor.

Elisabet, mamman i familjen, uppskattar verkligen när barnen aktivt deltar i att sköta om både huset och varandra – och barnen älskar att känna sig betydelsefulla och involverade! Barnen får hjälpa till med allt från att måla med rödfärg och linoljefärg till att arbeta med lerklining, plocka spikar och bära ut små stenar från husgrunden.

Elisabet arbetar själv som fastighetsförvaltare, och hemma pågår en intensiv renovering. Hon anser att användningen av Falu Rödfärg är fördelaktig för husen, och att det är en utmärkt och traditionell produkt. För henne är det inte bara en estetisk förbättring utan även en metod som bevarar och skyddar huset. Familjen vid Lillebo-torpet har skapat en meningsfull och samarbetsinriktad atmosfär där varje familjemedlem bidrar till att bevara och förbättra det lilla torpet mitt i den vackra småländska naturen.