fbpx
Sök
Stäng denna sökruta.
Stories från Sverige

Stories från Ann

Ann och hennes man må komma från olika hörn av världen, men de delade båda en önskan om lugn och ro, något som de fann i den svenska naturen. Att köpa ett hus i ett annat land berättade Ann var lite av en kamp men till slut fann de ett hus på Blocket och utan att ens ha kollat på huset innan, slog de till.
Stories från Ann

Familjen bor till vardags i Danmark och huset de köpte i Sverige är mer av ett sommartorp som de hoppas kunna restaurera och bevara i många år framöver. 

Deras passion för gamla, historiska hem ledde dem till det perfekta huset. Huset var rött med vita knutar och det var precis det som paret hade drömt om. Stället har en gång varit en stor gård i området och grannarna var snabba med att berätta om husets historia, och även personer med familjeanknytning till fastigheten för över ett sekel sedan har besökt dem. 

Det är mycket arbete men huset, men de är mycket stolta över att veta att de ger nytt liv åt ett stycke historia. Ann känner sig säker med att hennes hem är väl skyddat med slamfärg från Falu Rödfärg och inte bara det, utan processen att måla med färgen är en fullständig fröjd – bara doften påminner Ann om sommaren.

Story från Ann – @wood_and_wallpaper