Falu Rödfärg Stålpiasava 300 mm

Falu Rödfärg Stålpiasava är anpassad för borstning av fasader tidigare målade med Falu Rödfärg eller motsvarande kopior. Borsten har en noga utvald styvhet som är skonsam för träpanelerna och dess fibrer men ändå stark nog att effektivt borsta bort gammal färg.

En stabil och bred borste gjord för att effektivt borsta ner stora ytor som exempelvis ekonomibyggnader.

Rek. pris 249 kr
tvättborste

Falu Rödfärg Tvättborste

Falu Rödfärg Tvättborste är en smidig stålborste att använda på små och svåråtkomliga platser. Rostfri borst av högsta kvalitet som har en noga utvald styvhet som är skonsam för träpanelerna och dess fibrer men ändå stark nog att effektivt borsta bort gammal färg. Perfekt att använda vid stående lockpanel, fönsterfoder och vindskivor exempelvis.

Rek. pris 149 kr

Falu Rödfärg Stållevang

Falu Rödfärg Stållevang är anpassad för borstning av fasader tidigare målade med Falu Rödfärg eller motsvarande kopior. Borsten är av rostfritt stål och har en noga utvald styvhet som är skonsam för träpanelerna och dess fibrer men ändå stark nog att effektivt borsta bort gammal färg. Många andra stålborstar på marknaden kan vara för aggressiva mot träpanelerna och kan skada och riva upp fibrerna när man ska borsta bort slamfärg. Genom att använda Falu Rödfärgs Stållevang får du en borste som är både effektiv och skonsam. Bredden är 200 mm vilket är anpassat för att komma ner mellan läkten. Förberedd för att enkelt montera ett valfritt skaft.

Rek. pris 269 kr

Fördelar med vår tvättborste

Att förbereda målningen är lika enkelt som själva målningen med Falu Rödfärg Original. Falu Rödfärgs tvättborste och stållevang är anpassade för att optimera förarbetet med borttagning av gammal färg utan att skada träfibrerna. Andra motsvarande verktyg kan vara för mjuka eller för hårda för ett perfekt resultat.

Noga avvägd styvhet i borsten

Rostfri borst för högsta kvalitet

Skonsam för träets fibrer

Hitta butik

Att måla om sitt hus är en investering, inte minst i arbetstid. Då vill du naturligtvis att resultatet ska motsvara dina förväntningar, och hålla i många, många år. Vill du komplettera ditt färgköp med kunniga tips och målningsråd, föreslår vi att du köper Falu Rödfärg hos en färgfackhandlare.